De disclaimer is van toepassing op deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 
     
     
 

De informatie die door Solar Conceptz wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht.

Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan.
De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

 
     
     
 

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Solar Conceptz kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

Solar Conceptz aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Solar Conceptz aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Solar Conceptz.

 
     
     
 

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden.

Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

 
  hieronder een selectie van enkele gewaardeerde partners van Solar Conceptz      
 
  over ons disclaimer privacy op alle producten en diensten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing copyright © 2013 Solar Conceptz